4x alledaagse gadgets

4x alledaagse gadgets

Sommige gadgets hoeven niet spectaculair te zijn om je leven een stuk makkelijker te maken. Niet elke gadget hoeft een Playstation 5 of een 4K TV te zijn of heel veel ledverlichting te bevatten. Soms is het zo makkelijk als een stukje plastic wat je oortjes uit de knoop houdt in je jaszak.

Antisnurk producten

Als jij snurkt denk je misschien dat dit vooral vervelend is voor de mensen om je heen, maar snurken is ook slecht voor je eigen gezondheid. Gelukkig bestaan er hele simpele gadgets om snurken te voorkomen zodat je zelf een gezondere nachtrust hebt. Een neusspreider bijvoorbeeld, doet precies wat het zegt. Door middel van twee buisjes in de neus ontstaat er meer ruimte in de luchtwegen en snurk je minder.

Zingend ei

Hoe kan een zingend ei jouw leven nou beter maken? Door voor jou het perfecte ei te koken. Een zingend ei gooi je in de pan bij je toekomstig gekookte eitje en geeft precies aan wanneer je ei zacht gekookt, middelhard gekookt of hard gekookt is. Hierdoor hoef je niet meer te gokken of jouw perfecte ei nou 5 of 7 minuten gekookt moest worden.

Zakmes in je portemonnee

Een zakmes blijft een klassiek en onmisbaar gadget en hoewel ze in kleine formaten beschikbaar zijn, kan het nóg compacter. De wallet ninja is net zo groot en plat als een creditcard en heeft naast de functie van blikopener, mes en schroevendraaier nog 15 andere functies.

Stopcontact met afstandsbediening

Oké deze gadget is eigenlijk best spectaculair en kan te maken hebben met ledverlichting. Stopcontacten met afstandsbediening. Zonder op te staan uit bed of van de bank al je lichten of andere apparaten bedienen. Dit hoeft helemaal niet met een ingewikkeld systeem te zijn. Met klik aan klik uit hoef je alleen een stekker tussen het stopcontact en het apparaat te doen. Die stekker is dan te bedienen met de afstandsbediening.

Floris Timmer

Floris Timmer