Barbecue tips

Barbecue tips

Met licht versoepelde maatregelen is het heel goed mogelijk dat we binnenkort weer zorgvuldig een klein barbecuefeest organiseren. En dat is goed, want het is mooi weer! Maar wat heb je echt nodig voor zo’n achtertuinfeest? Nou, we gaan je dit in detail uitleggen. In dit artikel: alles wat je nodig hebt voor een geweldig barbecuefeest. Op een afstand van 1,5 meter natuurlijk.

Goed eten

Nou, dat klinkt als een goed idee, en dat is het ook. Om alles te doen voor een traditionele barbecue betekent het serveren van ribben, kip, hamburgers en worstjes, maar vergeet geen vegetarische gasten (we moeten dit doen …). Sommige mensen hebben nogal wat verwachtingen als het gaat om barbecuevoedsel, dus zelfs als je een echte barbecuemeester wilt worden, zorg er dan voor dat je goed vlees krijgt.

Noodzakelijk comfort

Zorg ervoor dat uw tuin in uitstekende staat verkeert. De barbecue moet plat zijn en gasten willen geen zin hebben om door het gras te waden omdat het lang en slordig is. Even met een grasmaaier eroverheen, en biedt ook de nodige plaatsen voor een aangenaam kaartspel, of gewoon omdat een zitplaats nog beter is. Je hebt bijvoorbeeld voldoende tafels nodig zodat gasten hun borden en drankjes kunnen afdekken, maar je hebt ook een barbecuetafel nodig om de vaat te dekken wanneer ze niet in gebruik zijn. Een goede rieten lounge kopen is niet zo’n gek idee.

Entertainment

Doorbreek de stilte met muziek, omdat dit mensen zal helpen zich meer ontspannen te voelen en hen zal helpen communiceren als er mensen zijn die elkaar niet goed kennen. Zorg ervoor dat de muziek luid genoeg klinkt wanneer u muziek vanuit uw huis afspeelt, maar niet zo hard dat deze wordt bezocht door prettige agenten. Wanneer de gasten een grap beginnen te maken en de avond komt, kun je altijd controleren of iemand zich klaarmaakt voor Makarena!

Goed servies

Het is zeer twijfelachtig of u uw gasten in de achtertuin van uw porseleinen borden voorziet, zorg dus voor voldoende papieren borden, servetten, plastic bestek en bekers. Het zijn niet de meest aantrekkelijke dingen ter wereld, dus kies levendige kleuren om toe te voegen aan de zomerse sfeer. Het echte mooie is dat ze makkelijk weg te gooien zijn. Vergeet ook de barbecueapparatuur niet, want de echte barbecuemeester heeft vanavond alle tools in huis.

Floris Timmer

Floris Timmer