Bijzondere kerstcadeautjes voor een vrouw kopen?

Bijzondere kerstcadeautjes voor een vrouw kopen?

Als je van plan bent je vrouw, vriendin, moeder, buurvrouw of dochter een bijzondere kerst te bezorgen dan kun je bijna niet anders dan een paar bijzondere kerstcadeautjes voor haar te kopen. We hebben daarom een paar leuke ideeën voor je op een rij gezet.

Schootkussen, de werktafel voor op schoot

Als ze houdt van breien of haken of ze zit vaak met een tablet of laptop op schoot. Maar ook als ze graag eet terwijl ze Netflix kijkt, dan is een schootkussen ideaal om als ondergrond voor als deze activiteiten te dienen. Een schootkussen als stabiel werktafeltje is onmisbaar bij vrijwel alles wat je op de bank of in je luie stoel doet.

Cow Parade, de leukste koeien om te verzamelen

Is ze een echte verzamelaar en gek op dieren? Verras haar dan met een prachtig exemplaar uit de Cow Parade collectie. Deze handbeschilderde koeienbeeldjes zijn ontworpen door internationale kunstenaars en elk design is op een Cow Parade kunsttentoonstelling tentoongesteld. Een bijzondere collectie met de meest uiteenlopende ontwerpen.

Wijncadeaus, uitstekend om tijdens kerst cadeau te geven

Is ze een echte wijnliefhebber? Koop dan een kerstcadeau vrouw dat met wijn te maken heeft. Neem bijvoorbeeld de metalen wijnfleshouders met hobby of beroepsthema’s, waar je een fles wijn in kunt zetten en die als interieurdecoratie in de keuken of woonkamer heel bijzonder staan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lekkere fles wijn en deze in een wijnkist met bijbehorende sommelierset cadeau geven. Mogelijkheden genoeg.

Spelletjes of puzzels om in de donkere dagen te ontspannen

In de donkere dagen rond de jaarwisseling is het heerlijk om een puzzel te maken of een spelletje te doen. Tenminste, als je daar het geduld voor hebt. Puzzelen is weer helemaal in, op kantoren worden zelfs ruilsessies georganiseerd om puzzels met elkaar te delen. Is dit het leuke kerstcadeau dat je haar dit jaar cadeau geeft?

Floris Timmer

Floris Timmer