De beste draagzakken voor vaders

De beste draagzakken voor vaders

Je draagt een baby rond, dus investeer beter in een draagzak die comfortabel is, gemakkelijk vast te maken is en je rug niet zeer zal doden.

Een draagzak baby is voor de meeste ouders een van de meest noodzakelijke babyspullen. Het is een uitstekende manier om een ​​band op te bouwen met een kind en tegelijkertijd je handen vrij te maken, zodat je dingen voor elkaar kunt krijgen. De beste draagzakken voor mannen zijn veilig voor de baby, gemakkelijk aan en uit te trekken, laten je geen zweterige puinhoop achter – of hebben een verwarmingskussen nodig voor je pijnlijke rug. Er zijn een aantal varianten beschikbaar, van draagzakken tot draagdoeken. Welk model je ook kiest, de pasvorm staat voorop.

De American Academy of Pediatrics is een groot voorstander van wat zij ‘het dragen van een baby’ noemt, zowel als reactie op het huilen van een baby als een manier om huilen te voorkomen en de hechting tussen ouders en kinderen te bevorderen.

Bij het kiezen van de beste draagzakken voor vaders, kun je kiezen tussen draagzakken, draagdoeken, draagzakken met een zachte structuur en framerugzakken. Verschillende dragers bieden verschillende houdingen, meestal naar voren gericht en / of met de baby op de rug gedragen. Comfort is de norm, dus zorg ervoor dat het comfortabel, gemakkelijk aan te passen en met je baby meegroeit. Als je vier volwassenen en 20 minuten nodig hebt om de riemen vast te maken en je kind correct te plaatsen, vertrouw ons dan, je zult het ding nooit gebruiken. Hier zijn dan enkele van de beste draagzakken voor mannen.

Ergobaby Embrace Cozy draagzak voor pasgeborenen

De nieuwe Ergobaby Embrace-draagzak voor pasgeborenen is gemakkelijk aan te trekken, met slechts een paar simpele gespen in plaats van een ingewikkeld wikkelpatroon, en heeft een gewatteerde halslijn voor het hoofdje van de baby. De brede, zachte banden zijn gekruist in de rug, geven je extra steun en zijn uitrekbaar. De Ergobaby draagzak kan worden gebruikt voor baby’s tot 11 kilo.

Baby Tula Coast Explore Mesh draagzak

Dankzij het grote mesh-paneel ademt deze draagzak heerlijk. Het past baby’s van 3 tot 20 kiloen past zich in drie breedte-instellingen aan om perfect te passen bij een opgroeiend kind. U kunt kiezen uit meerdere draagposities, inclusief naar buiten gericht, naar binnen gericht en ruggedragen.

Ergobaby 360-draagzak

Deze draagzak is gemaakt van zachte mesh-stof en bevat een UPF 50+ babyvoeding voor bescherming tegen de zon. Het staat bekend om zijn lendensteun en om zijn gewatteerde riemen, waardoor het slepen van het kind minder een hele klus is. Het is geweldig voor oudere baby’s: het heeft 4 draagposities en is geschikt voor baby’s van vier maanden tot 20 kilo.

Floris Timmer

Floris Timmer