De ultieme business casual outfit voor mannen

De ultieme business casual outfit voor mannen

Ben je een man en op zoek naar een ultieme outfit voor op de job? Ben je eindeloos aan het zoeken en kun je maar geen gepaste outfit vinden voor je informele werkomgeving? Geen probleem, in dit blog neem ik je mee in de wereld van casual business outfits en zorgen we ervoor dat je binnen no-time de ultieme business outfit hebt samengesteld.

Polo’s

Polo’s zijn een van de belangrijkste kledingstukken om een business casual outfit te creëren. Polo’s zorgen ervoor dat je een verzorgde uitstraling hebt maar niet een volledige business look. Het is wel belangrijk om een polo te kopen van goede kwaliteit, denk hierbij aan polo’s van een bekende aanbieder zoals Orange Icons. Orange Icons verkoopt online meerdere superdy polo’s voor heren.

Chino

Wil je een casual business uitstraling hebben dan zal het niet helpen als je bijvoorbeeld broek gaat dragen met gaten erin. De broek is erg belangrijk bij een casual uitstraling. Persoonlijk raad ik hier altijd bij aan om een Chino aan te schaffen. De chino hoeft niet persé zwart van kleur te zijn maar kan ook andere kleuren hebben. Chino’s staan bekend om een professionele maar ook zeker neutrale uitstraling. Chino’s geven je look een extra boost en zorgen ervoor dat jij er netjes en verzorgd uit ziet.

Horloge

Wil jij een professionele uitstraling hebben maar ook casual overkomen? Dan kun je natuurlijk niet met een robuust horloge aankomen. Belangrijk is om een horloge te kiezen dat niet teveel opvalt, denk hierbij aan een horloge met een lederen band. Wil je toch voor een robuust horloge gaan? Kies dan voor een zilveren horloge, een gouden horloge valt namelijk te veel op en draagt niet bij aan je elegante stijl. Samengevat, ga voor een horloge met elegantie en klasse!

Floris Timmer

Floris Timmer