De voordelen van een bedrijfsprinter

De voordelen van een bedrijfsprinter

De printerfuncties die het verschil maken voor je bedrijf, hebben misschien niets te maken met snelheid of resolutie. Nieuwe mogelijkheden kunnen je helpen geld te besparen, efficiënt te handelen en je professionele uitstraling te verbeteren.

Hier zijn drie cruciale functies waarvan je misschien niet wist dat je printer deze zou kunnen bieden:

1. Bescherming, privacy en mobiliteit

De elektronische documenten, gegevens en bestanden van je bedrijf en klanten kunnen niet in gevaar worden gebracht, vooral niet in een wereld waar datahackers bijna elke dag lijken te worden gerapporteerd. Verbeterde documentbeveiliging wordt steeds populairder (en noodzakelijk). De Xerox printers hebben alle mogelijkheden die je bedrijf helpen beschermen.

Het kan er ook voor zorgen dat je bedrijf mobieler en efficiënter blijft. Je kunt niet alleen draadloos documenten naar de printer sturen, maar ook documenten scannen en opslaan op USB-apparaten of naar cloudopslag, netwerkmappen of naar je e-mail verzenden.

2. Geavanceerd ontwerp

Er zijn tal van koste efficiënte printeropties die doen wat je bedrijf nodig heeft en ervoor zorgen dat het er tijdens het proces goed uitziet. Als je in op kantoor gestroomlijnde, geavanceerde technologie hebt, komt dit professioneel naar zowel klanten als medewerkers over.

3. Real-time technische ondersteuning

De meeste printerfabrikanten bieden online documentatie en expertise op het gebied van klantenondersteuning via online chat, e-mail of telefoon. Het klinkt misschien eenvoudig, maar soms zijn de eenvoudigste voordelen gemakkelijk over het hoofd te zien.

Alle printers zijn niet gelijk gemaakt. Neem de tijd om te onderzoeken wat je huidige printer kan of maak een verlanglijstje met printerfuncties die je graag op je bedrijf wilt hebben.

Floris Timmer

Floris Timmer