Details die passen bij jouw interieurstijl

Details die passen bij jouw interieurstijl

Wellicht heb je jouw huis ingericht naar een interieur stijl, maar misschien had je tijdens het inrichten nog helemaal geen idee waar je naartoe wilde. Ook bij het laatste is de kans groot dat je een stijl hebt aangehouden. We houden er allemaal eigenlijk wel van als de kamer een samenhangend geheel is. Vind je toch dat er iets niet klopt in je interieur, maar kun je er je vinger niet op leggen? Dan zijn het misschien de kleine details. Laten we eens kijken naar welke details passen bij jouw interieurstijl.

Traditioneel

Traditioneel is een van de oudste en meest voorkomende ontwerpstijlen, dus laten we daarmee beginnen. De traditionele stijl is geworteld in erfgoed en traditionele vormen. Je zult vaak stukken vinden die helemaal niet zijn veranderd sinds ze honderden jaren geleden voor het eerst werden gemaakt. Het draait allemaal om bewuste gelaagdheid, formaliteit en het opnemen van stukken met structuur en symmetrie. Je kunt bij deze stijl dan ook moderne en retro bij Mooi Deurbeslag uitkiezen. Zoals je verwacht, is de eerste optie een mogelijkheid om toch iets moderns toe te voegen aan je huis.

Industrieel

Industriële interieurs geven een stoere, moderne uitstraling. De stijl combineert nieuwe en hergebruikte items voor een unieke combinatie van modern en vintage. Bij deze combinatie past retro schakelmateriaal in zwart bakeliet perfect. Kleurenpaletten worden namelijk koel en ingetogen gehouden – je zult vaak een mix van grijs, zwart en wit zien, aangevuld met een vleugje blauw of groen.

Bohemien

Het Boheemse decor weerspiegelt een zorgeloze en avontuurlijke geest. De stijl is de afgelopen vijf jaar ontzettend populair geworden. Je kunt creatief rijke patronen en levendige kleuren toepassen, vooral die met rode of paarse tinten. De meubelen zijn meestal een combinatie van nieuw en oud. We vinden details in jaren 30 stijl bij De Oude Deurklink daarom perfect. Het resultaat van deze stijl is exotisch, het is speels en het is erg gelaagd.

Floris Timmer

Floris Timmer