Dit zou elke man moeten bezitten

Dit zou elke man moeten bezitten

Elke man heeft bepaalde dingen nodig om zijn beste leven te leiden. Deze dingen kunnen carrière gerelateerd, leuk, praktisch of gewoon dagelijkse benodigdheden zijn. Je zult dingen vinden die je kwaliteit van leven zullen verbeteren, of je nu een moderne man bent met een vrijgezellenflat of een ouderwetse stoere man die van mooie dingen houdt. Als zakelijke professionals zouden sommige mannen stijlvolle kledingstukken en luxe accessoires moeten hebben, terwijl anderen zouden moeten investeren in coole materiële dingen om hun sociale status een boost te geven. Handige accessoires om te hebben zijn bijvoorbeeld een pasjeshouder van Secrid, een portemonnee en een horloge.

Een leren portemonnee

Elke man moet een leren portemonnee hebben. Een goede portemonnee is zowel handig als stijlvol. Het houdt je geld en pasjes op orde zonder dat je zakken vol aanvoelen. Een portemonnee van echt leer is het beste, omdat deze langer meegaat en er goed uitziet. Zwart en bruin zijn de meest populaire kleuren. Met zoveel betaalbare en stijlvolle opties, wil je dit must-have item kopen. Als je echter geen fan bent van het samenvoegen van je contant geld en kaarten in één portemonnee, dan kun je een aparte dubbele pasjeshouder kopen voor je pasjes en ID’s.

Een pak

Elke man heeft een strak ogend en goed passend pak in zijn kast nodig. Niets ziet er immers slechter uit dan een pak dat niet goed past. Een slecht zittend pak maakt een statement om de verkeerde redenen, of het nu te groot of te klein is. Op maat gemaakte pakken die er geweldig uitzien, zijn niet goedkoop. Een goed passend en goed gemaakt pak is echter een klassiek kledingstuk dat nooit uit de mode zal raken en dat heel lang meegaat.

Aftershave

Het hebben van een heerlijk ruikende aftershave is een geweldige manier om jezelf aantrekkelijk te maken. Of je nu houdt van aftershaves die schoon en fris ruiken of juist vol en weelderig, er zijn veel soorten aftershave verkrijgbaar. Je kunt op verschillende tijdstippen van het jaar verschillende aftershaves dragen. Een kenmerkende geur kan heel sexy en aantrekkelijk zijn.

Floris Timmer

Floris Timmer