Draagarmstellingen en bandenstellingen

Draagarmstellingen en bandenstellingen

Wanneer je een bedrijf hebt waarvoor je veel spullen op moet slaan, dan heb je waarschijnlijk een magazijn. Om deze zo efficiënt mogelijk in te richten, kun je het beste kiezen voor magazijnstellingen. Er zijn verschillende soorten en maten waar je uit kunt kiezen, dus er zit er ook eentje bij die geschikt is voor jou en je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een draagarmstelling of een bandenstelling.

Een draagarmstelling

Dit soort stellingen zijn ideaal als je lange, zware goederen op wil slaan zoals gipsplaten, houtpakketten, balkstaal, buisprofielen en constructieonderdelen. Je kunt hierbij ook nog kiezen voor een dubbelzijdige draagarmstelling of een enkelzijdige draagarmstelling. Verder zijn ze ook nog beschikbaar in verschillende groottes en hebben ze allemaal een ander draagvermogen waardoor je ook veel en zware goederen in één stelling op kunt slaan.

Ook als je kleine goederen op wil slaan, is een draagarmstelling geschikt voor jou. Je kunt dan namelijk kiezen voor een stelling met legbord. Je hebt de keuze uit lichte draagarmstellingen, medium draagarmstellingen en zware draagarmstellingen. Lichte zijn dus bedoeld voor goederen met wat minder belasting en die handmatig kunnen worden geladen. Voor wat zwaardere goederen gebruik je dan de medium versie en voor mechanische belading van zware goederen gebruik je een zwarte draagarmstelling.

Een bandenstelling

De naam zegt eigenlijk al waar je deze stelling voor kunt gebruiken. Hij is namelijk ideaal om banden op te bergen en dan voornamelijk autobanden. Dit systeem is heel geschikt voor de automotive industrie en natuurlijk garages, maar ook voor particulieren zijn er verschillende bandenwagens beschikbaar. Zo kun je deze bijvoorbeeld gebruiken voor de opslag van zomer- en winterbanden. Je kunt hierbij kiezen voor een medium bandenstelling of voor een stelling speciaal voor zware banden. Daarnaast heb je ook nog bandenstellingen met extra grote vakken en bandenwagens.

Floris Timmer

Floris Timmer