Favoriete speelgoed voor de feestdagen

Favoriete speelgoed voor de feestdagen

Sinterklaas komt er weer aan en dat betekent cadeautjes! Voor veel kinderen hét feest van het jaar en ze zijn er vaak ook al vroeg mee bezig. Sinterklaas speelgoed is onwijs populair en wordt dan ook massaal ingeslagen. Het is dan altijd een hele drukke periode voor de speelgoedwinkels. Maar welk speelgoed moet je nu eigenlijk kopen voor je kind? Hieronder volgt een echte aanrader!

De aanrader voor Sinterklaas

Volgens ons is het speelgoed van Janod ontzettend leuk. Het merk staat bekend om het mooie houten speelgoed. Het is van goede kwaliteit, duurzaam en het beschikt over een karakteristiek design. Het speelgoed is speciaal ontworpen voor baby’s en peuters. Zo hebben ze een ruim assortiment aan puzzels, poppenwagens en loopfietsen. Het merk is niet voor niks met verschillende prijzen internationaal bekroond voor hun houten speelgoed.

Het merk is in 1970 opgericht en vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Oorspronkelijk richtte Janod zich op het ontwerpen van traditioneel speelgoed. Het is ondertussen uitgegroeid tot het grootste merk in Frankrijk op het gebied van houten speelgoed. Elk jaar worden er meer dan 150 nieuwe spellen en speelgoedattributen op de markt gebracht. Maar de klassiekers zijn nog steeds zeer in trek, zoals: de roze poppenwagen en de raket. Janod heeft de productlijn uitgebreid naar ook magnetisch speelgoed. Dit speelgoed maakt gebruik van magneten en kun je verschillende figuurtjes maken door de magneten elke keer weer anders te koppelen. Daarnaast kun je de figuurtjes elke keer anders kleden en verschillende outfits aan doen. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment, vol met speelgoed voor uren speelplezier. Houdt je kind er van om creatief bezig te zijn met figuurtjes en houten speelgoed. Kijk dan ook zeker eens naar Janod, het merk heeft een ruim aanbod en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Floris Timmer

Floris Timmer