Gemakkelijker notities bewaren

Gemakkelijker notities bewaren

Je hebt een druk leven. Bovendien zit je ook voortdurend vol met nieuwe ideeën. Het gevolg daarvan is dat een groot deel van deze ideeën helaas verloren gaat. Omdat je simpelweg geen tijd hebt om ze uit te werken. Waardoor je ze weer vergeet. Als dat toch eens gemakkelijker kon. Dat kan, bijvoorbeeld door een Philips Speechmic te gebruiken. Daarmee neem je gemakkelijk ideeën die je inspreekt op. 

Altijd bij je dragen 

Een goede memorecorder kan van grote waarde zijn. Daarom is het ook belangrijk om naar een model te zoeken waar je altijd gemakkelijk naar kunt grijpen. Het moet lekker klein zijn zodat het in je binnenzak past bijvoorbeeld. In dat opzicht is het goed om bij een specialist als Spraakherkenning.nl te kijken welke mogelijkheden er allemaal liggen. Wanneer je die allemaal kent, dan kan je daar altijd wel iets tussen vinden dat geschikt is voor jou. 

Kwaliteit van de opnames 

Er zijn enkele kenmerken op basis waarvan je kunt bepalen of de recorder voor jou geschikt is. In de eerste plaats kijk je natuurlijk naar de kwaliteit van de opnames. Heb je altijd de tijd om lekker rustig te gaan zitten? Dan zal je vaak ook wel goede opnames kunnen maken. Ben je echter vaak druk? Dan is het ook wel handig wanneer je een recorder kiest die onder meer omstandigheden bruikbaar is. Dat is voor iedereen weer verschillend. 

Langdurige kunnen gebruiken 

Het gebruik van de recorder moet ook goed worden ingeschat. Ben je iemand die veel ideeën of notities op de dag moet verwerken? Dan zal je er veel nut van hebben wanneer de batterij bijvoorbeeld lekker lang  meegaat. Ook wanneer je niet veel tijd hebt om op te laden, is dit fijn. Je kunt er dan enkele dagen op een goede manier plezier van hebben. Wat je gebruik dus ook alleen maar ten goede komt. 

Floris Timmer

Floris Timmer