Geschikte elektrische auto’s voor beginnende ondernemers

Geschikte elektrische auto’s voor beginnende ondernemers

Ben jij een beginnende ondernemer en ben je op zoek naar een goede elektrische leaseauto? Of ben jij bezig met het verduurzamen van je bedrijf? Dat is een stap in de goede richting. Toch kan het zijn dat je niet precies weet welke elektrische auto’s eigenlijk geschikt zijn als ondernemer zijnde. Gelukkig kunnen wij jou een handje helpen, want hieronder zetten wij geschikte elektrische auto’s voor je op een rij.

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Veel (beginnende) ondernemers stappen over naar elektrische lease auto’s. Waarom? Omdat dit veel verschillende voordelen heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat de risico’s bij de leasemaatschappij liggen, in het geval van operational lease. Daarnaast kost het leasen een stuk minder geld, waardoor je meer geld overhoudt voor je bedrijf. En ook niet geheel onbelangrijk: een elektrische auto leasen maakt je bedrijf nou eenmaal een stuk duurzamer. Kortom, wat wil je nog meer?

Mercedes-Benz eVito

Ben jij voor je bedrijf een grote bedrijfswagen nodig? De Mercedes-Benz eVito is misschien wel perfect voor jou. Deze auto is namelijk de elektrische variant van de Vito. De Mercedes-Benz eVito wordt meestal gebruikt als bedrijfswagen, aangezien ze de ideale grootte hebben, er goed uitzien én van hoge kwaliteit zijn. Deze auto’s zorgen ervoor dat je alles kan vervoeren wat je mee moet hebben, terwijl jij kan genieten van de heerlijk comfortabele stoelen. De Mercedes-Benz eVito lease je al vanaf €293 per maand.

Volkswagen e-Golf

Ben jij op zoek naar een auto waar je heel wat kilometers in kunt afleggen? Dan is deze Volkswagen e-Golf ideaal. De auto is niet te groot, maar zeker ook niet de te klein. Hij heeft een sportieve uitstraling en kan tot maar liefst 230 kilometer per uur. Deze elektrische volkswagen is voorzien van verschillende luxe opties, denk hierbij bijvoorbeeld aan verwarmde voorruit. Deze elektrische auto lease je al vanaf €255 per maand.

Nissan E-NV200

Ben jij toch op zoek naar een grotere bedrijfswagen, zodat jij al je spullen van A naar B kan meenemen? Dan is de Nissan E-NV200 perfect voor jou en je bedrijf. De auto is natuurlijk elektrisch waardoor jij je bedrijf direct al een stuk duurzamer maakt. Daarnaast is hij voorzien van een navigatiesysteem waarmee je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes. Deze echte bedrijfswagen zal jou en je vracht overal mee naartoe nemen. Je leaset de Nissan E-NV200 nu al vanaf €275 per maand.

Audi e-tron

Ook Audi focust zich steeds meer op elektrische (bedrijfs)auto’s. De Audi e-tron is namelijk een echte eyecatcher en is erg praktisch. Deze vijfdeursauto ziet er sportief uit en modern aan de binnenkant. Hij is voorzien van verschillende luxe technische snufjes. Daarnaast zijn de stoelen erg comfortabel en zal jij je helemaal thuis voelen in deze luxe Audi. De Audi e-tron lease je al vanaf €882 per maand.

Floris Timmer

Floris Timmer