Goedkoop en handige dozen

Goedkoop en handige dozen

In deze tijd hebben we vaak te maken met verzendingen. Vanuit Amerika tot aan Nederland of Nederland naar Londen bijvoorbeeld. Aldus is er overal in de wereld gebruik gemaakt van verzenden. Om een verzending te kunnen voldaan, heb je een doos nodig. Jij als bedrijf of persoon wilt een goedkope, maar ook een handige doos kopen. Bedrukte doos bestellen is een handige manier voor jou als bedrijf je kunt makkelijk een promotie van maken. Als je een verzending naar het buitenland doet, is het voor jou een hele mooie promotie. Het wordt dan vaak door anderen gezien. Dit zorgt voor een grote en makkelijke promotie zonder zelf iets te kunnen doen. Dozen maken dus grote indruk op mensen. Het maakt je nieuwsgierig. Je wilt weten wat er in de dozen zitten. 

Dozen die je vaker gebruikt 

Dozen hebben impact op mensen. Als het dozen zijn die er mooi uitzien en handig is om het te hergebruiken, dan gooien de mensen de dozen niet weg. Ze kunnen de dozen voor wat anders gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een opberg doos of juist daarentegen een doos voor een decoratie. Het kan alle kanten op. Doordat de mensen de dozen hergebruiken is het voor jou een kans op een promotie achter te laten aan klanten. Dit zorgt ervoor dat jij als bedrijf op het oog van anderen gezien kan worden.  

Dozen op verschillende manieren gebruiken 

dozen kun je dus op verschillende manieren gebruiken. Jij als bedrijf moet goed kunnen overwegen wat je voor de klanten wilt achterlaten. Mijn tip aan jou is zorg ervoor dat je superdoos er goed en zorgvuldig uitziet. Dit maakt kan op dat mensen de dozen hergebruiken in plaats van het weg gooien. Ze kunnen het ook op hun eigen social media kanalen promoten, omdat het er heel leuk uitzien. Zo kunnen de volgers van die persoon jouw eigen website opzoeken en spullen bestellen wat ze graag willen hebben. 

Floris Timmer

Floris Timmer