Het vakantiepark voor uw gezinsvakantie

Het vakantiepark voor uw gezinsvakantie

Heeft u behoefte aan rust, natuur maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid op sportieve activiteiten en het bezoeken van leuke steden? Denk dan zeker aan een vakantie op Vakantiepark de Zeeuwse Parel. De luxe villa’s zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Geniet van een eigen tuin, terras en veranda en ervaar de mooie ligging. Het park ligt naast natuurgebied de Pluimpot & de Oosterschelde. Het licht op de grens van Zeeland en Noord-Brabant met beide hun eigen sfeer, cultuur en landschap. Liefhebbers van rust, watersport, outdoor activiteiten en luxe voelen zich hier net als de vissen in het water: op hun plaats. Vaar over de Oosterschelde, het Grevelingenmeer of het Veerse Meer. Spot vogels, zoek schelpen, vang krabbetjes en ontdek de onderwaterwereld met snorkel- of duikuitrusting in het dynamische en unieke natuurgebied. Geen overvolle zandvlaktes, maar knusse strandjes waar u nog rustig kunt genieten van zand, zon en water. Lekker een dagje erop uit? Tholen heeft een historisch centrum en fraaie stadswal. Door de unieke ligging heeft het een centrale ligging om zowel Tholen en Zuid-Beveland te verkennen, maar ook andere delen van Zeeland zijn eenvoudig te bereiken. Zo kunt u met het pondje oversteken naar Yerseke. Tevens zijn er goede verbindingen naar steden zoals Rotterdam, Goes, Antwerpen en Bergen op zoom, om er maar enkele te noemen.

Ga naar Antwerpen, op slechts 35 autominuten afstand. Of bezoek de leuke binnenstad van Bergen op Zoom. De bruisende winkelstad met historische straatjes, het prachtige stadsplein en tal van monumenten is zeker de moeite waard. Vakantiepark Tholen , rijk aan water, natuur, luxe én plezier!

Het park biedt een gevarieerd faciliteitenaanbod. U heeft de keuze uit zeer uiteenlopende accommodaties. Ook bied dit Vakantiepark in Tholen tal loze faciliteiten. Zo hebben we 2 speeltuinen, een trampoline park, een buitenzwembad met ligweide en springkussen, een recreatie ruimte voor de kinderen, een sportveld, een Wellness met sauna, zonnebank en fitness ruimte. een gezellig restaurant en een snackbar. Ons zwembadcomplex bestaat uit twee verwarmde zwembaden. Een van de afmeting van 20x10meter en een kinderbad van de afmeting 5×5 meter.

Floris Timmer

Floris Timmer