Hoe bedank je werknemers met Kerst?

Hoe bedank je werknemers met Kerst?

Als je bij een bedrijf werkt; is het altijd leuk om aan het einde van het jaar een cadeautje te ontvangen voor je harde werk van het afgelopen jaar. En wat is er nou leuker te ontvangen dan een persoonlijk cadeau? 

Gezien de huidige sanitaire omstandigheden is het niet meer zo makkelijk om gezellig met z’n allen uitgebreid uit eten te gaan in een restaurant. Dus wat kun je; als leidinggevende, verzinnen voor je werknemers?

Cadeaubon

Een cadeaubon is een mooie optie. Net even iets anders dan het standaard kerstpakket waar je soms dingen in vindt waar je niet veel feeling bij hebt! Een bon geeft je de gelegenheid om je eigen keuze te maken. Kies voor bioscoopbonnen die altijd goed vallen! Iedereen vindt het toch leuk om een mooie film te gaan zien tijdens de kerstvakantie? Je kunt ook kiezen voor een andere bon, een zogenaamde Feelgood bon, of een bon die je koopt bij een speciale winkel waar je bijvoorbeeld wijn kunt kopen. 

Sieraden

Sieraden als eindejaarscadeau? Dat mag misschien ingewikkeld klinken, maar dat is het helemaal niet! Bij een sieraden groothandel koop je in een handomdraai prachtige kant-en-klare sieraden en divers verpakkingsmateriaal om er een echt cadeau van te maken. Betaalbarekralen is zo’n groothandel waar je prachtige oorbellen, armbanden en ringen vindt voor haar, maar ook stoere leren Cuoio armbanden voor hem. Succes verzekerd!

Feestelijke bonus

Een extra bedrag op je rekening aan het einde van het jaar komt natuurlijk altijd van pas, al is wel bekend dat veel mensen dat bedrag niet echt besteden aan een persoonlijk cadeau! Hoe dan ook, als je kiest om je werknemers te laten mee profiteren van de goede omzet wordt het natuurlijk wel heel erg gewaardeerd als dit in een persoonlijke vorm wordt gegoten! Een mooie kaart met een persoonlijk bedankje of een doos kerstchocola om de bonus kracht bij te zetten, zullen absoluut in goede aarde vallen. En tevreden werknemers, die willen we toch allemaal?

Floris Timmer

Floris Timmer