Inspiratie voor de leukste vrouwenkerstcadeaus

Inspiratie voor de leukste vrouwenkerstcadeaus

Yes! Het is weer December, en dat betekend een feest! Hoewel we december 2020 anders beleven dan normaal, blijft het altijd leuk om cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Misschien is een cadeau geven nog wel leuker dan krijgen. Al helemaal als het kerstcadeautje voor je vriendin, moeder of zus is. Lees hieronder voor inspiratie voor de leukste vrouwelijke kerstcadeaus.

Waar houdt ze van?

Met kerst wil je graag een persoonlijk cadeau geven. Het is dus belangrijk om te bedenken waar je moeder, zus of vriendin van houdt. Nu weet je in welke richting je het moet zoeken. Misschien weet je dat wel, maar heeft ze alles al. Althans, dat denk je.

Think out the box

Wanneer je iemand wil verassen moet je niet meer met die ene parfum of die chocolade aankomen. Denk breder dan de standaard cadeaus. Houd ze bijvoorbeeld van make up? Koop dan niet een cadeaubon maar bestel een mooi product. Wenkbrauw producten gebruiken veel vrouwen. The BrowGal is een exclusieve lijn in wenkbrauwproduct die is opgericht door de Amerikaanse Tonya Crooks, ook wel dé Amerikaanse wenkbrauwgoeroe. De producten zijn erg geliefd onder vrouwen. Met de clear eyebrow gel the browgal zit je altijd goed. Die is namelijk voor elke wenkbrauw geschikt. Naast wenkbrauw producten kan je ook kiezen voor een mooi oogschaduw pallet of een mooie lippenstick.

Het oog wil ook wat

Gepersonaliseerde cadeaus doen het ook altijd goed bij vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met initialen of een tas met initialen. Een kerstcadeau hoeft niet duur te zijn. Zorg ervoor dat het origineel is of dat je het leuk verpakt. Een mooi verpakt cadeau vinden heel veel vrouwen leuk om te krijgen. De gedachte dat je er veel tijd aan hebt besteed en er meer bezig bent heeft al veel waarde voor vrouwen.  

Floris Timmer

Floris Timmer