Kleine aanpassingen voor in je interieur

Kleine aanpassingen voor in je interieur

Of je nu voor een jaren 30 stijl deurklinken gaat of voor een jaren 30 stijl vloer, je kan het altijd nog tegen de tijd veranderen. Hetzelfde geld voor als je liever moderne deurklinken zwart wilt met een betonvloer. Zolang het geheel allemaal bij elkaar past, zit het eigenlijk wel goed. Zo kan je oneindig lang je huis veranderen en naar smaak brengen. Als je het na een jaar weer zat bent, kan je al kleine aanpassingen aanbrengen die toch een groot verschil maken. Die kleine aanpassingen kunnen vanalles zijn, zo kan je denken aan een nieuwe kleur op de muur, andere gordijnen, de deurklinken en klinken van kasten veranderen en nieuwe decoratie.

Planten

Planten geven een hele andere sfeer aan je huis. Of je nu een bohemian inrichting hebt of een industriële inrichting, het zal bij beiden erg mooi staan. Het geeft namelijk kleur aan je inrichting en het is ook nog eens super gezond voor je!

Kunst

Kunst kan je zelf maken of zelf kopen, of het nou een schilderij is, teksten of foto’s zolang je het op de goede manier invult, geeft ook dit een andere uitstraling aan je interieur. Zorg er wel voor dat de fotolijstjes goed bij het interieur passen die je hebt uitgekozen. Als je voor verschillende soorten teksten gaat, moet je kiezen voor teksten die dicht bij jezelf staan.

Likje verf

Je kan natuurlijk de wanden gaan verven in een andere kleur, maar het is ook mogelijk om je spullen in een andere kleur te doen. Zo heb je misschien nog wel een meubelstuk die je niet   helemaal geweldig vind. Door hem te verven zal die geheel naar jouw wens worden en als nieuw zijn.

Klinken veranderen

Zoals in het begin vermeld kan je ook je deurklinken veranderen naar een andere kleur of model. Dit hoeft niet alleen voor de deuren te zijn. Je kan dit ook doen bij (keuken)kastjes.

Floris Timmer

Floris Timmer