Last van haaruitval of dun haar?

Last van haaruitval of dun haar?

Elke man op aarde wil dikker, sterker en beter uitziend haar, en is geïnteresseerd in het behouden en teruggroeien van het dunner wordende haar zonder operatie. Mesotherapie haar is een uitzonderlijk effectieve niet-chirurgische oplossing voor haarverlies en om de dikte van doffe en dunne lokken te vergroten. Deze behandeling kan worden gebruikt voor kalend en dunner wordend haar bij mannen en is bekend bij diegenen die gewoon dikkere, sterkere en gezondere lokken wensen.

Een kleine hoeveelheid van onze exclusieve Mesotherapie-formule wordt rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd die wordt aangetast door haaruitval, op deze manier raakt de formule de follikels direct. Het hoeft niet door het spijsverteringsstelsel te gaan voordat het geneesmiddel aan de bloedbaan wordt toegediend. De effectiviteit van medicatie wordt vermenigvuldigd door de formule rechtstreeks op de follikels aan te brengen, en daarom zijn de resultaten effectiever dan de orale of plaatselijke oplossingen. Het biedt de zekerheid extra haaruitval te stoppen zonder dat u aanvullende orale geneesmiddelen hoeft te nemen die een reeks mogelijke bijwerkingen hebben.

Voordelen van mesotherapie

Zeer effectief: Mesotherapie is een behandeling waarbij voedingsstoffen worden aangevuld, zodat uw hoofdhuid groeiende lokken nodig heeft. Het verbetert de bloedcirculatie; versterk uw follikels die tot een gezonde haargroei leiden.

Snel herstel: deze behandeling omvat geen incisies of snijwonden en dus geen wonden die tijd nodig hebben om te genezen. U kunt uw reguliere taken direct na de procedure vervullen. Een verkoelende gel of een ijspak is alles wat u misschien wilt tegengaan als u zich ongemakkelijk voelt.

Veilig: de componenten in de oplossing worden voorzichtig gekozen op basis van de behoefte van de patiënt. Onze experts houden goed rekening met uw allergieën alvorens de injecties in te brengen.

Pijnloos: meestal wordt een verdovende crème op uw hoofdhuid aangebracht voordat u de micro-injecties injecteert. De naalden in de injecties zijn kwetsbaar en geven je nauwelijks een kneepje. De pijn van de injectie is zeer minimaal, en de verdovende crème zorgt goed voor die pijn.

Natuurlijke resultaten: we hebben mesotherapie zo ontworpen dat het de hergroei van lokken stimuleert door de follikels te versterken en de bloedcirculatie te verbeteren. Daarom zal het resultaat dat u zult ervaren volledig natuurlijk en gezond zijn.

Floris Timmer

Floris Timmer