Let op de zomeruitverkoop

Let op de zomeruitverkoop

We merken dat we langzamerhand weer richting de koude en donkere maanden gaan. We hebben inmiddels de warmste dagen achter de rug en de eerste regenbuien kletteren ook alweer naar beneden. Dat betekent dat het weer steeds vaker tijd wordt om een lange broek aan te trekken samen met een trui of een vest. Maar veel winkels zitten nog met het zomerassortiment en willen graag van de voorraad af.  Veel winkels houden daarom uitverkoop om de voorraad sneller op te krijgen. We hebben een aantal categorieën op een rijtje gezet van producten die vaak in de uitverkoop gaan.

T-shirts

Onder andere t-shirts worden vaak verkocht in de uitverkoop zodra het winterassortiment zijn intrede gaat doen. Vaak is dit een goed moment om eens lekker te gaan winkelen om voor een leuke prijs kleding te kunnen kopen. Denk ook aan merkkleding dat nog wel eens gedurende deze periode in de aanbieding wil zijn. Zo kunt u voor een leuke prijs uw Black Bananas shirt kopen.

Badkleding en strandlakens

Ook het strand en zwembad wordt na augustus/september nauwelijks nog opgezocht. Daarmee komen ook deze producten vaak in de aanbieding. Zeker handdoeken en strandlakens zijn interessant omdat deze niet zo hevig aan mode onderworpen zijn en dus voor een aantal jaar (afhankelijk van de slijtage) meegaan. Zwembroeken, bikini’s en badpakken is iets heftiger aan mode onderhevig, maar ook deze producten gaan vaak minimaal 2 à 3 jaar mee waardoor dit een leuke periode is om alvast de zwembroek voor volgend jaar aan te schaffen.

Korte broeken

Ook de korte broeken zijn interessant om rond deze tijd van het jaar te kopen. Vandaag de dag betaal je al gauw evenveel voor een korte broek als voor een lange broek. En bij lange broeken kijken we ook vaak naar aanbiedingen of we deze voor een aantrekkelijkere prijs kunnen aanschaffen. Waarom zou je niet profiteren van kortingen bij de korte broeken wanneer deze zich voordoen.

Floris Timmer

Floris Timmer