Magazijnwagens voor je magazijn in Waasland

Magazijnwagens voor je magazijn in Waasland

Magazijnwagens zijn fijn voor een breed aantal redenen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze fijn om te gebruiken in een magazijn. Magazijnwagens zijns stevig, hebben een goed laadvlak en helpen met het dragen en rijden van producten van de ene plek naar andere. Dit maakt je werk in het magazijn een stuk fijner. Als je nog op zoekt bent naar een magazijn met kantoor eraan kun je kijken in Waasland en Sint Niklaas. Er is een kantoor te huur in Sint Niklaas waar je ook magazijnwagens voor in kunt huren. In bc waasland zitten veel bedrijven en hier kun je ook een magazijn opzetten.

Paar dingen om te bedenken voordat je een magazijnwagen koopt

Er zijn veel verschillende soorten magazijnwagens die elk hun eigen doel hebben voor het vervoeren van een magazijn. Om een goede magazijnwagen uit de kiezen moet je eerst kijken naar een paar belangrijke dingen. Het is bijvoorbeeld belangrijk hoe groot je magazijn is, of er veel trappen zijn, hoeveel mensen er werken, welke producten je moet vervoeren en hoe het magazijn eruit ziet.

Verschillende soorten magazijnwagens

Er zijn meerdere soorten magazijnwagens. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

  • Etagewagen: deze wagen gebruik je om meerdere spullen mee te verplaatsen. Dit is bijvoorbeeld fijn als je verschillende artikelen moet meenemen of als je in een atelier of bij een beurs werkt.
  • Tafelwagen: tafelwagens lijken op etagewagens. Ze hebben meerdere etages, meestal drie, waarmee dingen worden vervoerd. Meestal worden deze door schoonmakers of bij roomservice gebruikt. Ook voor kleinere producten is het een fijne wagen
  • Plateauwagens: een plateauwagen is een wagen die veelzijdig inzetbaar is. Deze wagen wordt vooral gebruikt in een hal waar productie wordt gedraaid. Met deze wagen kun je gebruiken voor het vervoeren van zwaardere dingen en sommige kunnen ook worden ingeklapt. 
Floris Timmer

Floris Timmer