Op zoek naar een Suzuki Swift? Bekijk deze populaire Suzukis

Op zoek naar een Suzuki Swift? Bekijk deze populaire Suzukis

Suzuki is misschien niet zo bekend als Toyota en Mitsubishi, twee andere Japanse autobedrijven, maar dat betekent niet dat hun auto’s niet goed zijn. Suzuki staat bekend om het maken van kleine auto’s en SUV’s. Ze staan ook bekend om het maken van duurzame auto’s. Suzuki auto’s zijn een uitstekende keuze, of ze nu nieuw of tweedehands zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de waarde of levering van onderdelen de komende jaren zal dalen. Als je een Suzuki wilt kopen, moet je beginnen met een Suzuki Swift.

Suzuki Swift

Als je goed naar de Suzuki Swift kijkt, denk je misschien dat het een Mini Cooper is. Dat komt omdat, zoals Suzuki vrijelijk toegeeft, het voertuig was gebaseerd op deze Britse legende. De Swift is echter meer dan alleen een bleke kopie. De Suzuki Swift kan op zichzelf staan. Deze Suzuki supermini is gemakkelijk te waarderen omdat hij er goed uitziet, een ruim interieur heeft, goed rijdt en wordt geleverd met een verschillende functies.

Grand Vitara

Suzuki’s goedkope en vrolijke off-roader is zeker uitgegroeid tot een goed uitgerust en schoon voertuig dat tot de top van zijn klasse behoort. Dat betekent niet dat de prijs van de Vitara is gestegen. Ook al kost het ongeveer de helft van de prijs van de meeste SUV’s tegenwoordig, het is nog steeds comfortabel, leuk en groot genoeg voor een gezin van zeven.

APV

Als je de tijd mist dat auto’s nog niet zo ingewikkeld waren, is de APV precies wat je zoekt.  Deze gezinsauto is perfect voor een grote familie. Daarnaast kan dit een van de beste keuzes zijn als je op zoek bent naar een familie auto als je een krap budget hebt. Voor de prijs van deze auto krijg je een auto die er mooi uitziet en alle functies die je nodig hebt. De onderscheidende kenmerken van de APV zijn de hoogte en ruimte. Hierdoor is het gemakkelijk om naar buiten te kijken en te bewegen.

Alto 800

De Alto is de afgelopen 13 jaar de bestverkochte auto van India geweest. Dit komt omdat het een goedkope, maar goede auto is.. De goedkoopste auto die Suzuki maakt, is goedkoop in gebruik en heeft een goed benzineverbruik. Deze auto is perfect voor iemand die voor het eerst een auto koopt met weinig geld.

Floris Timmer

Floris Timmer