Speelgoed waar je kind uren zoet mee is

Speelgoed waar je kind uren zoet mee is

Met bepaald speelgoed zijn kinderen helemaal in hun nopjes. Je ziet ze dan zoveel lol maken dat je er zelf ook blij van wordt. Vind het speelgoed waar je kind enthousiast van wordt en je zal tijd voor jezelf hebben. Het kind is dan namelijk lekker in de weer en hoeft niet de hele tijd op schoot te zitten. Hieronder staan een aantal ideeën voor speelgoed waarmee kinderen uren zoet zijn. Kijk voor je favoriete speelgoed bij Meervoorkinderen.

Loopauto’s  

Loopauto’s zijn altijd een goede keuze bij het kopen van nieuw speelgoed. Nooit eerder heb ik kinderen meer zien genieten van spelen dan rijden met een loopauto. Koop bijvoorbeeld een loopauto in politiewagenstijl en uw kind rijdt al wiehoo-end door het huis. Naar een kinderspel kijken dat met zoveel passie wordt gespeelt blijft een ontroerend gezicht. 

Creatief bouwen 

Als uw kind ouder wordt, vindt hij het heerlijk om dingen creatief te bouwen. Koop dus bijvoorbeeld Lego, Duplo of Knex. Zo blijft je kind dagenlang zoet. Vooral jongens houden ervan om kunst te maken van een grote verscheidenheid aan bouwstenen. Ze bouwen bijvoorbeeld hele kastelen die jij als ouder ook moet bezoeken. Heel schattig om naar te kijken.  

Goki 

Goki is een merk speelgoed dat veel houten speelgoed biedt voor elk kind. Elk speeltje heeft een functioneel ontwerp en prachtige kleuren. Goki-speelgoed bevordert de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind. Dit komt omdat het speelgoed zo is ontworpen dat het kind zelf iets moet presteren. Dit is bijvoorbeeld een legpuzzel, kralenspel of domino. Een item dat erg in de smaak valt bij kinderen is de 3d kleurplaat. De kinderen kunnen eerst zelf tekenen en het daarna op de houten standaard zetten. Zo komt de eigen tekening voor het kind tot leven. Het Goki keukentje zorgt voor urenlang speelplezier. De kinderen kunnen dan allerlei lekkere dingetjes maken die je als ouder vervolgens lekker op mag smullen.  

Floris Timmer

Floris Timmer