Steeds vaker kiezen Peugeotrijders voor Private Lease.

Steeds vaker kiezen Peugeotrijders voor Private Lease.

Steeds vaker kiezen Peugeotrijders voor Private Lease. 

Dynamiek en rijplezier stonden centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot modellen, waarbij een nieuwe, krachtige elektrische motor van 115 kW (156 pk) voor de aandrijving zorgt. Daarnaast zetten de nieuwe E-308 en E-308 SW een nieuwe maatstaf op het gebied van elektrische efficiëntie in het C-segment – met slechts 12,7 kWh/100 km (nuttige energie/WLTP-bereik). De actieradius bedraagt 400 kilometer volgens de WLTP-meetcyclus. PEUGEOT heeft deze prestaties mogelijk gemaakt dankzij verbeteringen aan de motor en de batterij, alsook op het gebied van aerodynamica, gewichtsoptimalisatie met het nieuwe EMP2-platform en door de reductie van interne wrijving.

Steeds vaker kiezen Peugeotrijders voor Peugeot Private Lease. Het is hierbij aan te bevelen om de aanbiedingen van de verschillende leasemaatschappijen te vergelijken in een goede Private Lease Vergelijker.

Want er zijn wel meer dan 100 aanbieders van Private Lease. Deze hebben allemaal hun eigen selectie modellen en uitvoeringen. De meerkosten bij een kortere looptijd of meer kilometers lopen sterk uiteen. Hier valt geld te besparen.

Op Leaseauto.nl zijn de beste Private Lease Aanbiedingen bij elkaar gebracht. Niet alleen nieuwe auto’s, maar ook Private Lease Occasions.

Dit geldt ook voor de Private Lease Elektrische auto. Bij het vergelijken van elektrische auto’s is het altijd van belang om goed te letten op de actieradius en de accucapaciteit. Deze hebben niet alleen een grote invloed op de praktische bruikbaarheid van de auto, maar ook op de leaseprijs.

Een private lease elektrische auto groeit snel in populariteit. Het is waarschijnlijk de goedkoopste manier voor particulieren om elektrisch te kunnen rijden. Dit komt mede doordat de leasemaatschappijen goedkoper kunnen inkopen dan particulieren. Niet alleen de auto zelf, moor ook zaken als de bijbehorende verzekering en het onderhoud. Ook kunnen zij tegen betere voorwaarden geld lenen om de auto te financieren. Dit voordeel wordt via een aantrekkelijk leasetarief gedeeld met de consument.

Ook bij elektrische auto’s is het van belang om in een private lease vergelijker de prijzen en voorwaarden goed te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s per jaar te besparen. De prijsversschillen tussen de aanbieders worden snel groter als er wordt gekozen voor een kortere looptijd en meer kilometers per jaar. Maak de prijsvergelijking daarom altijd op basis van de looptijd en het aantal kilometers dat je bij jou past en laat je niet afleiden door lage prijzen in advertenties die worden gebruikt als een lokeend.

Voor mensen die nog onzeker zijn over hun inkomen is het bij het vergelijken van private lease aanbiedingen van belang om te kijken naar de ontbindende voorwaarden en de boete die betaald moet worden wij het voortijdig beëindigen van de overeenkomst. Het percentage van de resterende maandtermijnen dat betaald moet worden bij vroegtijdig opzeggen kan variëren tussen de 20% en 50%. Dit kan echt in de papieren gaan lopen als er nog een resterende leasetermijn is van enkele jaren. Ook verschilt de coulance bij het verlies van inkomen door overmacht situaties zoals verlies van werk, scheiding of arbeidsongeschiktheid.

Floris Timmer

Floris Timmer