Vegan verzorgingsproducten als cadeau voor je vriendin

Vegan verzorgingsproducten als cadeau voor je vriendin

Veganly is een website die allerlei vegan producten aanbiedt, waaronder ook een groot assortiment aan vegan verzorgingsproducten. Hier zijn een aantal van mijn favorieten die perfect zijn om cadeau te doen aan je vriendin deze kerst.  

Vegan bodylotion 

Deze pepermunt en rozemarijn bodylotion bar smelt door lichaamswarmte, 
verzacht en kalmeert je hele lichaam van boven tot onder. We combineren pepermunt etherische olie met zachte cacaoboter, vitamine E en rozemarijn.  Natuurlijke geuren komen van pepermunt die de huid verfrist en opbeurt, terwijl de oliën de huid hydrateren en beschermen. Deze bodybar vervangt zo’n 3 bodylotion plastic flessen. Door deze bodylotion krijg je een gezonde, hemelse en zachte huid.  

Vegan deoderant 

De deoderant van veganly is een gevoelige, huidvriendelijke natuurlijke vegan deodorant crème zal je de hele dag fris houden. Deze deodorant vervangt 3 plastic bussen. Zeg néé tegen aluminium in je dagelijkse deodorant! Veganly combineert lavendel etherische olie met zachte cacaoboter & bergamot etherische olie. Natuurlijke geuren komen van lavendel die de huid verfrist en opbeurt, terwijl de oliën de huid hydrateren & beschermen. 

Vegan Shampoo Bar 

De vegan shampoobar van Veganly is pepermuntgeurig en super zacht voor je haar. Deze overvloed aan natuurlijke, voedende ingrediënten reinigt, hydrateert en ruikt geweldig. Boost je haargroei met de natuurlijke kracht van vegan ingrediënten! Deze shampoo bevat natuurlijke vitamines A, C en E, die zorgen voor opbouw en herstel van gezonde haargroei. Vitamine D gaat in tegen haaruitval en vitamine K zorgt voor een verjonging van je bloedvaten. Deze shampoo bar vervangt 3 plastic flessen en is goed voor zo’n 80 wasbeurten. Hierdoor is het erg goed voor het milieu om voortaan shampoo van Veganly te gebruiken.  

Ecologisch loofah washandje 

Natuurlijke scrubspons gemaakt van de Loofahvrucht. Loofah lijkt op een komkommer, is 100% biologisch afbreekbaar en vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Droog heeft de spons meer structuur, ideaal om te scrubben! Warm water zorgt ervoor dat de loofah sneller zachter wordt. Bovendien helpt deze cirkelvormige beweging bij het verwijderen van de dode huidcellen. Ook dit washandje zal in dank worden aangenomen door iedere vrouw die dit cadeau krijgt.
 

Floris Timmer

Floris Timmer