Verwen jezelf met een massage

Verwen jezelf met een massage

Ben je veel aan het werk? Elke dag druk in de weer met van alles en nog wat? Dan is het soms wel eens lekker en nodig om goed te ontspannen, even helemaal niets. Een massage is een goed voorbeeld van een uniek ontspan moment. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en al je spieren komen helemaal los. Helaas heeft je partner hier niet altijd zin in en een afspraak maken bij de masseuse doe je ook niet even tussendoor. Op zo’n moment is een massagezetel van Art of Relax wellicht wat je nodig hebt.

Waarom een massagezetel beter is dan een masseuse

Uiteraard kun je er nog steeds voor kiezen om 1x in de zoveel tijd naar de masseuse te gaan, maar dit doe je niet elke dag. Een afspraak plannen kost tijd en de portemonnee vindt het ook niet altijd leuk. Een massagezetel is een éénmalige investering en kun je gebruiken wanneer je maar wilt. Met een eigen massagezetel kun je een massage nemen voor het werk, tussen de middag of ’s avonds, jij kiest zelf wanneer je hem nodig hebt. Niet alleen jij, maar ook je partner of eventuele kinderen kunnen er gebruik van maken.

Een massagezetel is goed voor zowel je lichamelijke als mentale gezondheid

Een massage zorgt voor ontspanning en maakt hierdoor bepaalde stofjes aan. Zo kom je mentaal helemaal tot rust, slaap je beter en verbetert het je humeur. Daarnaast is het ook goed voor je bloedsomloop en verlaagt het stress en bloedruk.

Ook voor lichamelijke klachten als spierpijn of andere pijntjes is een massagezetel een oplossing. Het maakt niet uit of je last hebt van je nek, rug of benen, een massagezetel tackelt alle plekken. Met diverse systemen kun je zelf het programma kiezen dat jij wilt.

Floris Timmer

Floris Timmer