Voeg zonnebrand toe aan je dagelijkse routine voor betere bescherming

Voeg zonnebrand toe aan je dagelijkse routine voor betere bescherming

Zonnebrand toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine is erg belangrijk, ook al is het voor de rest gewoon water op je gezicht doen en gaan. Zonnebrand is namelijk een goede bescherming tegen uv-straling. Je zou het misschien niet verwachten, maar uv-straling kan elke dag op je huid komen en dat kan schadelijk worden. Elke dag zonnebrand op je huid en voornamelijk je gezicht smeren kan deze schade voorkomen. Als basis raden we aan gewoon zonnebrand factor 50 te gaan gebruiken. Deze factor is op alle soort dagen, zowel regenachtige als zonovergoten, voldoende en kan je huid al voldoende beschermen tegen de schadelijke uv-straling van de zon.  

De beste zonnebrand is die van Australian Gold 

Zonnebrand factor 50 is dus de basiszonnebrand die voor iedereen voldoende bescherming zal bieden. Nu zul je al snel merken dat er tientallen merken zijn die zonnebrand en factor 50 verkopen. Om je te helpen makkelijk en sneller een zonnebrand te vinden zijn we op onderzoek uitgegaan en uiteindelijk zijn we erop uitgekomen dat de zonnebrand factor 50 van Australian Gold de beste is. Deze zonnebrand biedt voldoende bescherming, heeft een voordelige prijs en is makkelijk online te bestellen. Speciaal voor je gezicht is er de Face Stick, waarmee je snel en makkelijk je gezicht insmeert.  

Insmeren met goede zonnebrand is belangrijk voor je huid 

We snappen dat je niet altijd zin hebt om je gezicht en huid in te smeren met zonnebrand, maar toch is het erg belangrijk. Langdurige blootstelling aan uv-straling zonder bescherming van zonnebrand kan namelijk leiden tot huidplekjes of zelfs huidkanker. Ook zullen rimpels sneller gaan vormen. Uv-straling is dus erg schadelijk voor de huid, maar gelukkig kan de huid makkelijk worden beschermd met een goede zonnebrand, zoals de factor 50. Als je dus je huid goed wilt beschermen, begin dan sowieso met zonnebrand gebruiken.  

Floris Timmer

Floris Timmer