Waarom kiezen voor een Armstrong plafond?

Waarom kiezen voor een Armstrong plafond?

Armstrong is een leider in het ontwerp en de fabricage van innovatieve commerciële en residentiële plafond-, wand- en ophangsysteemoplossingen in Amerika. Al meer dan 150 jaar bouwen ze hun bedrijf op vertrouwen en integriteit. En dit is wat hen onderscheid van andere fabrikanten van systeemplafonds. Naast de uitstekende kwaliteit is hun interessante bedrijfsverhaal en mentaliteit zeker een reden om te kiezen voor een Armstrong plafond. In deze blog zal hun verhaal en mentaliteit gedeeld worden.

Het verhaal

De geschiedenis van Armstrong gaat meer dan 155 jaar terug. Het bedrijf begon in een piepklein winkeltje voor kurkentrekkers in Pittsburgh. Dit ligt in Pennsylvania, Amerika. Destijds reikte de nationale grens van Amerika nauwelijks verder dan de Rocky Mountains. Thomas Armstrong, de zoon van gewone Schots-Ierse immigranten uit Londonderry, richtte Armstrong Cork Company op in 1860. Thomas Armstrong stond achter zijn product en daarom stopte hij een handgeschreven brief van garantie in elke zak kurken.

De mentaliteit

De filosofie van Thomas Armstrong om volledig achter het product te staan is de mentaliteit van het tegenwoordige bedrijf. Het is een houding en manier van zakendoen met vertrouwen en integriteit. Vandaar hun leus: “Let the Buyer Have Faith.” Armstrong is toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe en duurzame plafondoplossingen, met ontwerp- en prestatiemogelijkheden die een positief verschil maken in woon- en werkruimtes. Het is interessant bedrijf dat vastbesloten is om te blijven groeien en bloeien. De bewonderenswaardige klantgerichte mentaliteit is ook terug te zien in de waarden van Armstrong. Hun waarden zijn namelijk om hoge morele en ethische normen te handhaven en om eerlijk, integer, betrouwbaar en openhartig te zijn in alle relaties. Daarnaast respecteren ze de waardigheid en inherente rechten van het individu in alle omgang met mensen. En als laatste willen ze de principes van goede smaak en gemeenschappelijke beleefdheid weerspiegelen in alle attributen, woorden en daden. Een bedrijf met zo’n servicegerichte mentaliteit is erg betrouwbaar en dat is zeker een goede reden om systeemplafonds van hen te kopen.

Floris Timmer

Floris Timmer