Wat zijn anale dildo’s?

Wat zijn anale dildo’s?

Anale dildo, het meest populaire seksspeeltje dit jaar. Anale penetratie kan voor velen een groot plezier zijn. Dankzij anale dildo’s kun je genieten van anale stimulatie zonder ooit anale seks te hebben! Een van de meest populaire soorten seksspeeltjes, anale dildo’s, stelt je in staat om veilig en comfortabel te experimenteren met penetratie van de achterdeur. Je kunt anale dildo’s alleen of met een partner gebruiken tijdens seks. Je kunt ze gebruiken als speeltje voor een “speciale gelegenheid” of als voorbereidingstool voor anale seks.

Wat is het verschil met anale dildo’s?

Omdat anale dildo’s specifiek zijn ontworpen voor anale seks, zijn er een aantal kenmerken die anale dildo’s onderscheiden van gewone dildo’s. Anale dildo’s hebben een expanderende basis die hun afstand beperkt, zodat je je dildo altijd kunt verwijderen als je klaar bent. De uitbreidende basis is een belangrijke veiligheidsfunctie die u een lastig bezoek aan het ziekenhuis of de dokter kan besparen. Uitlopende bases zijn ook handig omdat veel compatibel zijn met veiligheidsgordels voor het omkeren van rollen of harnasgordels. Veel uitlopende bases worden ook geleverd met een ingebouwde zuignap waarmee je kunt genieten van de anale dildo in verschillende posities, zoals anale doggy of anale cowgirl.

Een ander belangrijk kenmerk dat anale dildo’s onderscheidt van gewone dildo’s, is het soort materiaal dat wordt gebruikt. Terwijl dildo’s gemaakt zijn van een grote verscheidenheid aan materialen, zijn anaaldildo’s gemaakt van materialen met speciale hygiënische eigenschappen waardoor ze gemakkelijk te verzorgen en schoon te maken zijn. Deze anale materialen omvatten siliconen, glas en metaal, om er maar een paar te noemen.

Anale dildo’s zijn ook veel kleiner dan gewone dildo’s. Terwijl de gemiddelde dildo ongeveer 1,5 cm breed en 15 cm lang is, zijn de meeste anale dildo’s minder dan 2,5 cm breed en ongeveer 10 cm lang. Dit lijkt misschien een kleinigheidje… totdat je voor het eerst echt een anale dildo probeert!

Ben je op zoek naar een anale dildo? Kijk dan eens bij Body & Toys, de anaaldildo specialist.

Floris Timmer

Floris Timmer