Welke e-sigaret past bij mij?

Welke e-sigaret past bij mij?

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar de e-sigaret is de markt volledig aan het overnemen. De ‘gewone’ sigaret wordt hierdoor compleet uit het veld geslagen. En dat is zo gek nog niet. Er komen namelijk veel minder schadelijke stoffen vrij tijdens het roken van deze sigaret. Het is dus ook zeker aan te raden om hiernaar over te stappen. Maar als je die keuze eenmaal hebt gemaakt, vraag je je waarschijnlijk af welke er bij jou past. 

Om jou te helpen met welke e-sigaret jij het best kan kopen, zal ik de meest populaire elektronische sigaretten van 2021 met jou bespreken!

  1. Justfog

Een absolute favoriet is de Koreaanse Justfog. De Justfog ideaal voor de beginnende damper. De e-sigaretten van Justfog zijn namelijk zo ontworpen dat ze voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. Wat deze elektronische sigaret aantrekkelijk maakt, is dat de dampervaring sterk overeenkomt met de gewone sigaret. Dit zorgt ervoor dat het product uitermate toegankelijk is voor instappers!

  1. ZenSations

Ben je op zoek naar een damper die eenvoudig in gebruik én navulbaar is? Dan is de e-sigaret van ZenSations misschien wel iets voor jou! Wat deze elektronische sigaret fijn maakt, is dat het mondstuk zo is ontwikkeld dat condens wordt geabsorbeerd. Hierdoor komt de damp niet in je mond terecht. Ook dit product is voornamelijk gericht op beginnende dampers.

  1. Blu

Heb je interesse in een damper waarvan je niet met instellingen hoeft te prutsen? En die daarnaast heel makkelijk is om te gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je! De e-sigaretten van Blu hebben namelijk standaard instellingen waar verder niets aan gedaan hoeft te worden. Daarnaast beschikken ze over een oplaadbare batterij. Het is dus zeker aan te raden om deze te kopen als je beginnend damper bent.

  1. Voopoo

De elektronische sigaretten van Voopoo staan voornamelijk bekend vanwege hun innovatieve aard. Het Chinese bedrijf Voopoo is namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speelt hier op in. Zo beschikken al hun producten over Gene Chip-technologie. Daarbij is een voordeel van de e-sigaretten van Voopoo dat ze geschikt zijn voor zowel de gevorderde als de ervaren damper. 

Floris Timmer

Floris Timmer