Welke voetenbank moet ik kiezen?

Welke voetenbank moet ik kiezen?

Je zit in de tuin, heerlijk te genieten van het zonnetje op je nieuwe tuinstoel, maar toch mis je nog iets. Een plek waar je ook even je voeten op kan leggen om te rusten. Bij een volledige set tuinmeubelen hoort ook een voetenbankje, maar voor welke ga je dan? Lees verder om er zeker van te zijn dat je niks hebt gemist bij jouw zoektocht naar een voetenbank. 

Grote of kleine voetenbanken

Een voetenbank is er in vele soorten en maten; groot, klein, wicker, aluminium of een ander type materiaal. Een voordeel van tuinvoetenbanken is dat ze goed bestand zijn tegen de verschillende weertypes en dat ze dus gerust buiten kunnen blijven staan. Kies je een voetenbank met een kussen? Berg deze dan op wanneer je geen gebruik maakt van je voetenbank, zo heb je er langer plezier van. 

Multifunctioneel

Als eerste is het belangrijk om te bepalen waar je een voetenbank wilt gaan gebruiken: in de tuin, op het balkon of de camping. Wanneer je een voetenbankje op de camping gebruikt is het handig dat je hem compact kan opbergen. Een inklapbaar voetenbankje is dan de perfecte oplossing!
Ben je op zoek naar een voetenbank voor op je balkon? Dan is het handig dat je hem voor meerdere  functies kunt gebruiken. Zo heb je varianten die een mooi blad hebben én een kussen. Deze kan je dan als tafel gebruiken en wanneer het bezoek weg is kan jij heerlijk relaxen met je voeten op het kussen.
Naast de optie om de voetenbank als tafel te gebruiken heb je ook voetenbanken in kleinere formaten. Deze zijn ideaal om ook als poef te gebruiken wanneer je net een zitplek te kort komt tijdens een feestje of visite. 

Complete loungeset met bijpassende voetenbanken

Heb je al een mooie loungeset of balkon set in je bezit? Zoek dan even op de naam van de serie en wie weet vind je een aantal bijpassende voetenbanken! Op deze manier weet je zeker dat het materiaal en stof precies hetzelfde is als de set die je al hebt staan. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer, genieten maar! 

Floris Timmer

Floris Timmer