Zo richt je jouw thuiskantoor in 

Zo richt je jouw thuiskantoor in 

Bevalt het thuiswerken je beter dan gedacht? Dan is het zeker de moeite waard om daar mee verder te gaan. Het is wel slim om je thuiskantoor zo in te richten zodat je er ook het maximale uit haalt. Dat doe je bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar het juiste bureau. Combineer dit ook met de andere ideale elementen! 

Ruimte om te werken 

Het thuiskantoor moet in de eerste plaats natuurlijk ruimte bieden om te werken. Daarom is het kiezen van het juiste bureau ook zo belangrijk. Je kijkt daarom naar wat Domomeubelen.be te bieden heeft. Een goed bureau heeft een groot blad, maar wel zo dat je er normaal naar alles kan reiken. Daarnaast moet het ook groot genoeg zijn.  

Een ergonomische stoel 

Je hebt voor een bureau gekozen dat mooi en bruikbaar is. Waarbij je ook hebt gekeken naar een gezonde werkhouding. Dan moet je dit ook wel doortrekken naar de andere meubelstukken. Je past dus je stoel niet alleen op het gebied van design bij je bureau. Je kijkt ook naar hoe je altijd een gezonde werkhouding aan kan nemen. De stoel en het bureau moeten dan bij elkaar passen. 

Een kast voor alles 

De ruimte in je thuiskantoor is natuurlijk beperkt. Je hebt er al een groot bureau in geplaatst. Dat betekent dat je verder moet kijken hoe je op de ruimte kan besparen. Een goede kast die in één keer voor alles kan dienen, van je voorraad tot je administratie, is dan een voordeel. Daarmee kan je er zeker van zijn dat alles goed verzorgd is.  
 
Maak het eigen 
Het is wel belangrijk om voor een eigen finishing touch te zorgen. Het is weliswaar een kantoor, maar het is ook thuis. Het is dus wel zo fijn wanneer je er ook op je plek bent. Met wat eigen accessoires die je dat thuisgevoel geven, kom je dan al een heel eind. Zoek iets passends voor jouw persoonlijkheid. 

Floris Timmer

Floris Timmer