Zo stel jij de perfecte gaming pc samen

Zo stel jij de perfecte gaming pc samen

Gaminglaptop zijn er in allerlei soorten, maten uitvoeringen en beschikken juist wel of niet over de gewenste technische snufjes. Het online aanbod en de laptops uit diverse elektronicawinkels te vergelijken, is daarom ook een (onmenselijke) klus. Het is veel handiger en eenvoudiger om je eigen droomlaptop samen te stellen die aan al jouw wensen voldoet. Gelukkig weten wij waar je moet zijn om al jouw eisen in een laptop te bundelen.

De keuze is reuze

Een gaming laptop moet alle soorten games aan kunnen die jij wilt spelen. Daarvoor heb je bijvoorbeeld een goede videokaart nodig, zodat alle beelden goed in elkaar overvloeien. Ook is een geschikte grafische kaart onmisbaar, waarmee ook games met een hoge grafische kwaliteit gespeeld kunnen worden. Daarnaast dien je erover na te denken over hoeveel geheugen jouw droomlaptop moet beschikken. Want hoe hoger het geheugen, hoe sneller games geladen worden. Uiteraard kun je ook zelf bepalen welke schermgrootte jouw nieuwe laptop moet hebben. Verder kun je kiezen welk type behuizing je graag wilt hebben. Ook het moederbord, de processoren en de koeling kun je zelf samenstellen. Tot slot is het mogelijk te bepalen welke harddisc in de gaming pc verbouwd wordt. Als leuke extra kun je ervoor kiezen een lichtgevend toetsenbord toe te voegen.

Bestel jouw nieuwe gaming laptop of pc

Wil jij een gaming pc samenstellen? Surf dan snel naar de website van BTO. Met behulp van de online configurator is het een fluitje van een cent, jouw keuzes te bevestigen. Wanneer je jouw laptop op maat hebt samengesteld, kun je hem meteen online bij BTO bestellen. Jouw bestelling is verzendkostenvrij als je het totaalbedrag van 400 € overschrijdt. Heb je het geluk dat alle gewenste onderdelen op voorraad liggen? Dan kun je jouw nieuwe gaming pc binnen een week in huis verwachten. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden over het leveringsprocess.

Meer te weten komen

Kom je er niet helemaal uit en wil je graag uitgebreid laten adviseren door een van de specialisten van BTO? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice? Er staat altijd iemand voor je klaar die jou verder kan helpen met jouw keuzes.

Floris Timmer

Floris Timmer