Zo verstuur je het goedkoopste een pakket

Zo verstuur je het goedkoopste een pakket

De pakketdiensten hebben het tegenwoordig steeds drukker. We bestellen steeds meer online en willen graag dat ons pakket zo snel mogelijk wordt bezorgd. Verstuur jij vaak grotere pakketten, maar heb je geen zin om hoge kosten te hebben? Lees hieronder enkele tips

Tip 1: vergelijk prijzen van pakketdiensten

Als je bepaalde pakketten moet versturen, doe je dat uiteraard via de goedkoopste aanbieder. Gelukkig is er een eenvoudige manier om hierachter te komen. Via CheapChargo kan je méér dan 20 vervoerders vergelijken en snel je pakket versturen. Zelfs als je pakket een bestemming heeft buiten Europa kan het vandaag nog verzonden worden via de goedkoopste aanbieder.

Tip 2: bepaal of iets verzekerd moet worden

Het is erg belangrijk om te kijken naar de waarde van het pakket. Als je accessoires opstuurt of etenswaren is de waarde van het pakket niet zo hoog. Maar als je een pakket gaat versturen met hoge waarde is het handig om het pakket te verzekeren. Er worden jaarlijks ontzettend veel pakketten verstuurd waardoor de kans bestaat dat af en toe een pakket kwijtraakt. Dan is het natuurlijk zonde als jouw pakket daartussen zat. Een verzekering kost natuurlijk wel geld, waardoor het belangrijk is om een afweging te maken.

Tip 3: bepaal het service level

Veel expres vervoerders bieden vaak meerdere service levels. Een economy service level heeft niet dezelfde urgentie als een premium service. Hoe hoger het service level, hoe sneller het pakket verstuurd wordt. Vooral bij het versturen van pakketten naar het buitenland kan goedkoop duurkoop zijn. Bij CheapChargo hoeft een pakket vesturen naar het buitenland niet onnodig duur te zijn. Ze maken het pakket versturen makkelijk, snel en voordelig. Kijk op de website van CheapChargo voor meer informatie waarop je moet letten bij een goedkoop pakket versturen.  

Floris Timmer

Floris Timmer